Nieuws

Ontdek onze nieuwste producten en laat
je inspireren door de smaken van het seizoen!

Nieuws & seizoensinspiratie

lindenhoff-eigen-keuken

lindenhoff-eigen-keuken

december 2023


Lindenhoff levert al ruim 30 jaar verse producten, lokaal en duurzaam geproduceerd. Naast het vers assortiment, wat je als chef, van Lindenhoff gewend bent, bieden wij nu ook het gemak wanneer je even geen mensen of ruimte hebt óf wanneer je continue kwaliteit van je recept wilt waarborgen. Gegaarde producten met de Lindenhoff kwaliteit die je van ons gewend bent, Lindenhoff Eigen Keuken.

Ontdek meer
Peeters-Mertens

Peeters-Mertens

augustus 2023


In het plaatsje Neer, in Limburg, teelt Wim Peeters samen met zijn vrouw Ellen en zoon Robin, biologische vollegrond groenten. Op de Limburgse klei- en zandgronden verbouwt de familie Peeters-Mertens onder andere prei en courgette. Al jaren haalt Lindenhoff hier de mooiste producten vandaan.

Ontdek meer
Boerderij De Zeekraal

Boerderij De Zeekraal

mei 2023


Aan de oostkant van Terschelling, in Oosterend, staat schapenboerderij De Zeekraal. Gerben en Jolanda Bakker staan aan het roer van dit mooie familiebedrijf samen met hun zonen Laurens en Martijn. Een bedrijf dat onder andere mooie schapenkazen maakt.

Ontdek meer
N°621 Garum

N°621 Garum

januari 2023


Onder de naam 621 Ferments maken chefs Merijn en Maarten van restaurant Choux in Amsterdam natuurlijke smaakversterkers: N°621 garum. Dit bijzondere product is vanaf nu bij Lindenhoff verkrijgbaar!

Ontdek meer
Zeeuwsche Zilte Boter

Zeeuwsche Zilte Boter

december 2022


Met de feestdagen op komst hebben wij iets bijzonders voor jullie! Achter de schermen zijn wij de afgelopen tijd bezig geweest met de ontwikkeling van een uniek nieuw product. En eindelijk kunnen we het aan jullie voorstellen: onze Zeeuwsche zilte boter! Voor deze boter hebben wij de krachten gebundeld met Zeeuwsche Zoute, ambachtelijk producent van zeezout uit de Oosterschelde. Het resultaat? Smaakvolle authentieke boerenroomboter uit het Groene Hart met een subtiele zilte smaak, verrijkt met fijne, knapperige zoutkristallen uit de Oosterschelde. Een gouden combinatie – vanaf nu exclusief bij Lindenhoff!

Ontdek meer
De Opperdoezer Ronde van Hero Stam

De Opperdoezer Ronde van Hero Stam

november 2022


De nieuwe oogst van de geroemde goudgele Opperdoezer Ronde zijn de allerlekkerste aardappels van Nederland. Om met eigen ogen te zien hoe deze piepers verbouwd worden gingen we langs bij Hero Stam, teler én ambassadeur van de Opperdoezer Ronde. Deze aardappel is wat je noemt een écht Nederlands seizoensproduct en wordt zo natuurlijk mogelijk geteeld.

Ontdek meer
Bijzonder Brabants

Bijzonder Brabants

oktober 2022


We zijn op bezoek bij onze teler Bijzonder Brabants in Deurne. Hier teelt boer Henk wel 100 bijzondere groenten en kruiden. Boer Henk: "Mensen verrassen en laten genieten van bijzondere gezonde, eerlijke groenten. Dat vind ik belangrijk."

Ontdek meer
Dry-aged Gasconne varken

Dry-aged Gasconne varken

september 2022


Nieuw & exclusief bij Lindenhoff: dry-aged Gasconne varken van eigen boerderij! Het vlees van dit langzaam groeiende varken heeft een diepe smaak, een stevige structuur en een mooie vetlaag. Onze slagers hebben het vlees 21 dagen in het zwoerd en aan het been afgehangen – met een waanzinnige smaakervaring als resultaat. Benieuwd naar de unieke smaak van dry-aged Gasconne varkens? Neem direct contact op met kantoor – dit bijzondere product is slechts beperkt beschikbaar.

Bestel nu
Zilte groenten van Elenbaas

Zilte groenten van Elenbaas

augustus 2022


Maak kennis met Hans Elenbaas en zijn zeegroenten en wieren. Al meer dan 20 jaar levert hij verse zilte groenten van topkwaliteit, direct van de Zeeuwse kust.

Ontdek meer
Bosbessenbedrijf Noorderbos

Bosbessenbedrijf Noorderbos

juli 2022


We zijn op bezoek bij Noorderbos in het Drentse Tiendeveen. Hier verbouwen Edo Biewinga en Maria Buitenkamp op een zo natuurlijk mogelijke wijze hun biologische blauwe bessen. Verspreid over 11 hectare grond telen ze wel 20 verschillende rassen, waarvan acht op grote schaal. Ieder ras heeft zijn eigen smaak en rijpingstijd.

Ontdek meer

Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge