Nieuws

Ontdek onze nieuwste producten en laat
je inspireren door de smaken van het seizoen!

Nieuws & seizoensinspiratie

Hollandse aardbeien van De Vennenhof

Hollandse aardbeien van De Vennenhof

juni 2022


Aardbeien uit de kas zijn al even verkrijgbaar, maar het échte Hollandse aardbeienseizoen begint pas net. Bij De Vennenhof in Sint-Michielsgestel zijn de eerste zongerijpte aardbeien geplukt. Wij gingen langs om de tuinderij te ontdekken.

Ontdek meer
Tuinderij de Waog

Tuinderij de Waog

mei 2022


Maak kennis Biologische Tuinderij De Waog, de oudste biologische tuinderij van Limburg. Hier worden al 35 jaar de mooiste groenten op ecologische wijze geteeld.  

Ontdek meer
Nederlandse mozzarella & burrata

Nederlandse mozzarella & burrata

maart 2022


Nieuw bij Lindenhoff: verse mozzarella & burrata, op ambachtelijke wijze gemaakt met rauwe melk van Nederlandse waterbuffels!

Ontdek meer
Schapenboer Martin Oosthoek

Schapenboer Martin Oosthoek

maart 2022


Als ambassadeur van authentieke smaak vinden wij het belangrijk om onze boeren en hun werkwijze goed te kennen. Daarom gaan we regelmatig op bezoek bij onze producenten. Zoals bij Rotterdamse schapenboer Martin Oosthoek, bij wie een deel van onze Kamper Lammeren worden grootgebracht.

Ontdek meer
UPZWAM paddenstoelen

UPZWAM paddenstoelen

februari 2022


Nieuw bij Lindenhoff: de paddenstoelen van UPZWAM! Deze exotische paddenstoelen worden op kleinschalige, duurzame wijze gekweekt in Almere

Ontdek meer
Mathilde’s kaas

Mathilde’s kaas

november 2021


Als ambassadeur van authentieke smaak willen wij precies weten waar onze producten vandaan komen. Daarom gaat onze kaasmeester regelmatig op bezoek bij onze kleinschalige kaasmakers – en hij neemt jullie graag mee om hen beter te leren kennen. We beginnen bij Mathilde's Kaaswerkplaats!

Ontdek meer
Lindenhoff Kerstpakketten

Lindenhoff Kerstpakketten

oktober 2021


Verras jouw team deze kerst met een feestelijk pakket vol authentieke producten of een luxe cadeaubon. Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben de mooiste culinaire cadeaus alvast voor je samengesteld.

Ontdek meer
Pulled pork & beef

Pulled pork & beef

oktober 2021


Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak – en die smaak laat zich niet haasten. Maar wij begrijpen als geen ander dat tijd niet alleen één van de belangrijkste ingrediënten is, maar ook één van de meest kostbare! Daarom vind je bij ons een groeiende selectie van voorgegaarde specialiteiten – zoals ambachtelijk bereide pulled pork én beef!

Ontdek meer
De ultieme seizoenskaas is terug!

De ultieme seizoenskaas is terug!

september 2021


De herfst is officieel begonnen, en daarmee gaat ook het seizoen van de Vacherin Mont d’Or van start! Deze lichtzoete, smeuïge kaas wordt gemaakt met volle, rauwe melk van Montbéliarde koeien uit de Franse Jura en wordt enkel van september tot en met maart geproduceerd. De kazen rijpen drie weken lang op sparrenhout, waarbij ze dagelijks met pekel gewassen en gekeerd worden. De kaasjes verlaten onze kaaskamers pas wanneer ze hun absolute hoogtepunt qua rijping bereikt hebben – en zo zijn fluweelzacht dat je ze kunt uitlepelen.

Bestel nu
De pruimentijd is begonnen

De pruimentijd is begonnen

augustus 2021


Een seizoensproduct bij uitstek: pruimen! Vers, gegrild, gestoofd of gepocheerd, de mogelijkheden met dit zomerfruit zijn eindeloos. Het Nederlandse pruimenseizoen loopt van eind juli tot en met oktober, en ook in Frankrijk en Italië is de pruimentijd nu op zijn hoogtepunt. Op dit moment worden onder andere Hollandse Opal pruimen en Franse Reine Claude Verte pruimen geplukt – en er komen nog meer heerlijke rassen aan!⁠

Bestel nu

Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge