Nieuws

Ontdek onze nieuwste producten en laat
je inspireren door de smaken van het seizoen!

Nieuws & seizoensinspiratie

Lindenhoff Kerstpakketten

Lindenhoff Kerstpakketten

oktober 2021


Verras jouw team deze kerst met een feestelijk pakket vol authentieke producten of een luxe cadeaubon. Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben de mooiste culinaire cadeaus alvast voor je samengesteld.

Ontdek meer
Pulled pork & beef

Pulled pork & beef

oktober 2021


Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak – en die smaak laat zich niet haasten. Maar wij begrijpen als geen ander dat tijd niet alleen één van de belangrijkste ingrediënten is, maar ook één van de meest kostbare! Daarom vind je bij ons een groeiende selectie van voorgegaarde specialiteiten – zoals ambachtelijk bereide pulled pork én beef!

Ontdek meer
De ultieme seizoenskaas is terug!

De ultieme seizoenskaas is terug!

September 2021


De herfst is officieel begonnen, en daarmee gaat ook het seizoen van de Vacherin Mont d’Or van start! Deze lichtzoete, smeuïge kaas wordt gemaakt met volle, rauwe melk van Montbéliarde koeien uit de Franse Jura en wordt enkel van september tot en met maart geproduceerd. De kazen rijpen drie weken lang op sparrenhout, waarbij ze dagelijks met pekel gewassen en gekeerd worden. De kaasjes verlaten onze kaaskamers pas wanneer ze hun absolute hoogtepunt qua rijping bereikt hebben – en zo zijn fluweelzacht dat je ze kunt uitlepelen.

Bestel vacherin
De pruimentijd is begonnen

De pruimentijd is begonnen

Augustus 2021


Een seizoensproduct bij uitstek: pruimen! Vers, gegrild, gestoofd of gepocheerd, de mogelijkheden met dit zomerfruit zijn eindeloos. Het Nederlandse pruimenseizoen loopt van eind juli tot en met oktober, en ook in Frankrijk en Italië is de pruimentijd nu op zijn hoogtepunt. Op dit moment worden onder andere Hollandse Opal pruimen en Franse Reine Claude Verte pruimen geplukt – en er komen nog meer heerlijke rassen aan!⁠

Bestel seizoensfruit
Crémet Nantais

Crémet Nantais

Juli 2021


Dit moet je proeven: Crémet Nantais van Fromagerie Beillevaire! Dit bijzondere streekproduct uit het Franse Nantes regio vormt een gouden combinatie met al het heerlijke zomerfruit dat nu beschikbaar is. De luchtige crémet wordt gemaakt van room, opgeklopte eiwitten, fromage frais en een vleugje vanillesuiker, en is heerlijk fris en zacht van smaak.

Bestel nu
Camembert van Nederlandse bodem

Camembert van Nederlandse bodem

Juni 2021


Witte Ossekop wordt gemaakt in de kaasmakerij van Boer Spierings, met gepasteuriseerde melk van eigen koeien. Het Brabantse witflora-kaasje is geïnspireerd op de Franse Camembert en heeft een romig en vol karakter. Het kaasje wordt 4-8 weken gerijpt, waarbij de structuur steeds zachter wordt en de kaas een verfijnde, stallige smaak ontwikkelt.

Bestel nu
Versgesneden groenten

Versgesneden groenten

Juni 2021


Nieuw bij Lindenhoff: gesneden groenten van topkwaliteit. Producten worden pas het allerlaatste moment gesneden, zodat ze kraakvers aankomen op hun bestemming.

Ontdek MEER
VERSE PRODUCTEN VAN KLOOTWIJK AGF

VERSE PRODUCTEN VAN KLOOTWIJK AGF

Mei 2021


Nieuw in ons assortiment: verse producten van Janneke & Cees Klootwijk! Aromatische kruiden, bijzondere groenten – ook kiem, micro en mini – en kleurrijke bloemen: duurzaam geteeld met aandacht voor de natuur.

ONTDEK MEER
SOJADRINK VAN TWENTSE BODEM

SOJADRINK VAN TWENTSE BODEM

Maart 2021


Nieuw in ons zuivel assortiment: verse sojadrink van De Nieuwe Melkboer! Smaakvolle plantaardige “melk” gemaakt van lokale, duurzaam geteelde sojabonen.

ONTDEK MEER
Nieuw: ambachtelijke pâté

Nieuw: ambachtelijke pâté

Februari 2021


Nieuw in ons assortiment van huisgemaakte vleeswaren: drie smaakvolle Franse pâté’s, op ambachtelijke wijze bereid door slager Nathan!

Ontdek meer