ONZE BOERDERIJEN

Voor onze productselectie zoeken we zoveel mogelijk authentieke producten, die we rechtstreeks bij de boer halen. Daarnaast hebben we een aantal eigen boerderijen, waar we producten met de beste smaak ontwikkelen.

We werken graag nauw samen met de natuur. Dit betekent dat wij zo duurzaam mogelijk produceren, met respect voor de loop der seizoenen en aandacht voor plant en dier. We werken altijd vanuit de intentie om dingen beter achter te laten.

Boerderij Lindenhoff

Boerderij Lindenhoff

Al vier generaties is Boerderij Lindenhoff, gelegen in het pittoreske Baambrugge, in handen van familie Te Voortwis. Ben te Voortwis begon er in 1989 met het produceren en verkopen van ‘vlees met garantie’: kwaliteitsvlees van dieren die op natuurlijke wijze werden grootgebracht. Tegenwoordig is de boerderij in handen van zijn zoon Dirco en diens vrouw Joëlle.

Ontdek meer
Lindenhoff Open Tuin

Lindenhoff Open Tuin

Bij Lindenhoff Open Tuin krijgen mannen en vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmark eigen taken en verantwoordelijkheden in een werkomgeving vol bedrijvigheid en ondernemingslust. Op de tuin kweken ze kwalitatief hoogstaande kruiden en groenten van het seizoen.

Ontdek meer
Baron van Nagellhoeve

Baron van Nagellhoeve

Dirco en Joëlle runnen al sinds 2008 samen de Lindenhoff boerderij waar zij onder andere varkens en vleesrunderen houden, maar droomden ervan om daarnaast ook in eigen beheer duurzame zuivel te kunnen ontwikkelen en produceren. In 2014 kochten ze daarom boerderij Baron van Nagellhoeve en startten hier hun natuur-inclusieve melkveehouderij.

Ontdek meer

Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge