Authentieke smaak
sinds 1989

Goed en verantwoord geproduceerde voeding met
authentieke smaak, voor iedereen beschikbaar.

Lindenhoff is in 1989 ontstaan vanuit de boerderij van familie Te Voortwis en dat is nog steeds het hart van ons bedrijf. Wat begon als een hobby heeft zich over de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een professioneel familiebedrijf dat de mooiste authentieke producten levert aan zowel restaurateurs als consumenten. Naast een team van gepassioneerde slagers, kaasmeesters, groentemannen en chauffeurs, beschikt Lindenhoff over een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde boeren, tuinders en topchefs waar we nauw en graag mee samenwerken.

We hebben ons de laatste jaren intensief toegelegd op het ontwikkelen van de kunde en infrastructuur om overal in Europa de mooiste producten te selecteren: vakkundig gerijpt vlees van dieren die rustig opgroeien onder natuurlijke omstandigheden; ambachtelijke rauwmelkse kazen, geproduceerd met oog voor natuur en traditie; zorgvuldig geselecteerde groenten en vruchten van boeren en telers die zich door het seizoen laten sturen en zuivere, artisanaal geproduceerde delicatessen. Daarnaast zijn we constant bezig met innoveren en het verbeteren van onze eigen producten, maar altijd in dienst van hetzelfde doel: mensen laten genieten van goed geproduceerde voeding met authentieke smaak.

Ieder product dat we aanbieden is geselecteerd omdat het de best smakende in zijn soort is. Onze ervaring en overtuiging stellen dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak.

Geschiedenis

Van producent naar ambassadeur van authentieke voeding

Ben en Ria te Voortwis begonnen ruim 45 jaar geleden op hun boerderij in Baambrugge met het produceren van groente en vlees van authentieke rassen voor eigen gebruik. De hobby werd een roeping: ontevreden over de kwaliteit van het anonieme vlees dat hij in restaurants voorgeschoteld kreeg, besloot Ben in 1989 om zelf “vlees met garantie” te gaan produceren voor slagers en horeca-leveranciers. Al snel kwamen daar producten bij van boeren uit de omgeving, zoals dagverse eieren en biologische groenten uit de volle grond. Tegelijkertijd nam bij chefs de interesse in dergelijke authentieke kwaliteitsproducten, toen nog moeilijk te verkrijgen in Nederland, alleen maar toe. Het duurde dan ook niet lang voordat Lindenhoff naast vleesproducent ook een belangrijke schakel tussen horeca en platteland werd. Sindsdien is deze schakelfunctie nog verder uitgebouwd en vertegenwoordigt Lindenhoff, als trotse ambassadeur van authentieke smaak, een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde medeboeren en -producenten.

Lindenhoff is inmiddels overgedragen aan de volgende generatie; zoons Willem en Berend te Voortwis houden zich bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf, terwijl Dirco en zijn vrouw Joëlle te Voortwis de boerderij hebben overgenomen. Wat begon als bescheiden boerenonderneming is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 gedreven medewerkers, die iedere dag samen hard werken om de Lindenhoff kwaliteit en visie in stand te houden.


Contact


We helpen je graag persoonlijk verder. Bel direct of stuur een mailtje.


Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge