ONZE Partners

Onze partners en producenten delen onze visie en liefde voor authentieke smaak. Het hele jaar door werken we intensief met elkaar samen om chefs van de beste producten te voorzien.

Authentieke smaak leveren we niet alleen. Naast een groot aantal boeren en telers werken we al langdurig samen met een aantal vaste partners en producenten, zoals Pieter van Meel Wild & Gevogelte en Brood van Menno.

Frietboutique

Frietboutique

Pebbles en Sammy gebruiken duurzame Agria-aardappelen van de boer in Zeeland. Ze wassen en snijden de aardappels zelf met de hand en bakken de friet voor. Zo weten ze zeker dat ze knapperig van buiten en zacht van binnen geserveerd worden.

Ontdek meer
Bôtan Distillery

Bôtan Distillery

Bôtan Distillery maakt non-alcoholische distillaten van pure ingrediënten uit de natuur. Samen met culinaire kruidendokter Wim Maes bestudeerden ze kruiden, bloemen, specerijen van over de hele wereld.

Ontdek meer
Pieter van Meel

Pieter van Meel

Familiebedrijf Pieter van Meel Wild & Gevogelte selecteert al jaren het mooiste wild voor Lindenhoff. Écht wild, afkomstig uit de vrije natuur en zo veel mogelijk uit Nederland. Thomas van Meel: “We kopen alles bij de bron, zodat we de kwaliteit en herkomst van onze producten altijd kunnen garanderen.”

Ontdek meer
Brood vanmenno

Brood vanmenno

Brood van Menno is uniek, zuiver en vol van smaak. Met Frans meel, een Franse opleiding en een liefde voor het bakkersambacht levert Menno brood waar wij trots op zijn.

Ontdek meer

Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge