Nieuw in het
assortiment

Huisgemaakte pate's

Februari 2021


Dankzij de Lindenhoff productiekeuken is onze vleeswarenproductie volledig in eigen handen! Dit betekent niet alleen dat onze vleeswaren op ambachtelijke wijze – zonder kunstmatige toevoegingen – worden gemaakt, maar ook dat wij onze dieren van kop tot staart kunnen verwerken. Zo gaat er niets verloren. De productiekeuken wordt gerund door slager Nathan Burggraaf. Naast het produceren van onze bestaande selectie vleeswaren is Nathan ook druk met het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze drie pareltjes zijn het eerste resultaat van deze samenwerking!



PÂTÉ DE CAMPAGNE

PÂTÉ DE CAMPAGNE

Deze authentieke Franse boerenpâté  – ofwel terrine – is gemaakt op basis van varkenslever, met verse peterselie en specerijen. De pâté de Campagne heeft de grove structuur, een rustieke uitstraling en een volle smaak.

bestellen
PÂTÉ EN CROUTE

PÂTÉ EN CROUTE

Een Bourgondische klassieker die nog steeds ongekend geliefd is in land van herkomst. De pâté en croûte is bereid met varkenslever, pistache en specerijen, omhuld met knapperig goudbruin gebakken korstdeeg.⁠

bestellen
PÂTÉ WILD ZWIJN

PÂTÉ WILD ZWIJN

seizoens special

Deze smaakvolle wildpâté wordt gemaakt met vlees van everzwijn uit de Nederlandse bossen, varkenslever en friszoete bosbessen.

bestellen

Slager Nathan

Nathan Burggraaf staat aan het roer van de Lindenhoff productiekeuken. Als 4e generatie slagerszoon werd de liefde voor het slagersvak hem van jongs af aan mee-gegeven: toen hij 3 jaar oud was hielp hij opa Nico zelfs al in de winkel. Tegenwoordig ligt zijn passie bij het ontwikkelen en maken van ambachtelijke producten. Nathan heeft de afgelopen jaren bij verschillende vak-wedstrijden prijzen in de wacht gesleept, waaronder de International Young Butchers’ Competition in 2014 en de Gouden Slagersring in 2017.



Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge