Nieuw in het
assortiment

Pulled pork & beef

Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak – en die smaak laat zich niet haasten. Maar wij begrijpen als geen ander dat tijd niet alleen één van de belangrijkste ingrediënten is, maar ook één van de meest kostbare! Daarom vind je bij ons een groeiende selectie van voorgegaarde specialiteiten – zoals ambachtelijk bereide pulled pork én beef!


Oktober 2021LANGZAAM GEGAARD DOOR ONZE SLAGERS

Onze Pulled Pork en Pulled Beef worden vers bereid in onze eigen productiekeuken. Het vlees wordt gepekeld en gerookt, waarna onze slagers het 15 uur lang op 75 °C laten garen. Vervolgens wordt het direct geplukt en licht gekruid, met een bijzonder smaakvol resultaat. Het vlees hoeft enkel nog te worden verwarmd en afgemaakt met een saus.

UIT DE LINDENHOFF PRODUCTIEKEUKEN

Onze voorgegaarde specialiteiten worden op ambachtelijke wijze bereid in de Lindenhoff productiekeuken. Dit betekent niet alleen dat alles geheel volgens authentiek recept – zonder kunstmatige toevoegingen – wordt gemaakt door onze slagers, maar ook dat wij onze dieren van kop tot staart kunnen verwerken. Zo gaat er niets verloren.


PULLED PORK

PULLED PORK

Baambrugs big

Deze Pulled Pork wordt op klassieke wijze bereid door onze slagers van het smaakvolle, sappige vlees van het Baambrugs big, een zelf-ontwikkelde kruising van rustieke rassen. Het vlees is grof ‘geplukt’ en licht gekruid, en hoeft alleen nog afgemaakt te worden met een huisgemaakte saus.

bestellen
PULLED BEEF

PULLED BEEF

Dubbeldoel koe

Onze pulled beef wordt op ambachtelijke bereid met vlees van de nek van de Nederlandse dubbeldoel koe. Dit is mooi doorregen vlees met een ideale vlees-vetverhouding, wat zorgt voor een volle, rijke smaak.

bestellen

Slager Nathan

Nathan Burggraaf staat aan het roer van de Lindenhoff productiekeuken. Als 4e generatie slagerszoon werd de liefde voor het slagersvak hem van jongs af aan mee-gegeven: toen hij 3 jaar oud was hielp hij opa Nico zelfs al in de winkel. Tegenwoordig ligt zijn passie bij het ontwikkelen en maken van ambachtelijke producten. Nathan heeft de afgelopen jaren bij verschillende vak-wedstrijden prijzen in de wacht gesleept, waaronder de International Young Butchers’ Competition in 2014 en de Gouden Slagersring in 2017.Contact

Kom jij langs op onze boerderij om onze producten en unieke manier van werken te ervaren?
We zien je graag. Maak direct een afspraak.

Adres: Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge