Rassen

Ibérico varken

Het vlees van het Ibérico varken is een van de meest smaakvolle soorten varkensvlees ter wereld. Onze Ibérico selectie is afkomstig van onze Spaanse leverancier die zijn eigen varkens houdt en het vlees op ambachtelijke wijze verwerkt.
Bekijk het ras

Gasconne rund

Gasconne is een Race Rustique; een robuust ras dat nooit gekruist is voor betere prestaties. Het Gasconne rund vindt haar oorsprong in de Pyreneeën, maar graast tegenwoordig al meer dan dertig jaar in de weilanden van de Lindenhoff boerderij.
Bekijk het ras

Dubbeldoel koe

Prachtig gemarmerd, vol van smaak én duurzaam: dat is het vlees van de Nederlandse Dubbeldoel koe. Onze Dubbeldoel koeien komen van kleinschalige boerderijen, waar de dieren zo veel mogelijk in het kruidenrijke gras lopen.
Bekijk het ras

Gasconne kalf

Mooi zacht en fijn van smaak: dat is Gasconne kalfsvlees. Gasconne is van oorsprong een Frans ras dat nooit is gekruist voor betere prestaties. Op de boerderij groeien de Gasconne kalveren in alle rust op bij hun moeder: beter voor het dier en voor de smaak.
Bekijk het ras

Gasconne varken

Het Gasconne varken of Noir de Bigorre is een van de oudste Franse varkensrassen, te herkennen aan zijn stugge zwarte haren en grote, naar voren gerichte oren. Het oervarken wordt al sinds de oudheid geroemd om zijn unieke smaken.
Bekijk het ras

Kamper lam

Het Kamper lam is een kruising tussen het Swifter schaap – een slowfoodras, geliefd om diens smaakvolle karakter en goede vetbedekking – en de vleesrijke Texelaar. Uit deze combinatie komen zuiglammeren voort met een uitstekende vlees-vetverhouding.
Bekijk het ras

Baambrugs Big

Het Baambrugs Big is in 1992 ontstaan op het erf van de Lindenhoff boerderij. Het vlees van het Baambrugs Big is varkensvlees zoals dit ooit bedoeld was: van nature smaakvol en donker van kleur, met een dieper marmering en een mooie vetlaag.
Bekijk het ras