Leveranciers

Frietboutique

Pebbles en Sammy gebruiken duurzame Agria-aardappelen van de boer in Zeeland. Ze wassen en snijden de aardappels zelf met de hand en bakken de friet voor. Zo weten ze zeker dat ze knapperig van buiten en zacht van binnen geserveerd worden.
Bekijk de leverancier

Lindenhoff Eigen Keuken

Lindenhoff Eigen Keuken is een verlengstuk van jouw restaurant. Met onder andere sous vide gegaarde producten, zoals smaakvolle runderwang, helpen onze slagers de tijdsdruk in jouw keuken te verlagen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. Naast ons eigen assortiment gegaarde producten, kunnen we ook gegaarde producten en jus op maat ontwikkelen, Lindenhoff Eigen Keuken Maatwerk.
Bekijk de leverancier

Peeters-Mertens

We zijn op bezoek bij Peeters-Mertens in het plaatsje Neer, in Limburg. Hier telen Wim Peeters met zijn vrouw Ellen en zoon Robin biologische groenten. Op de Limburgse klei- en zandgronden verbouwt de familie Peeters-Mertens onder andere prei en courgette. Al jaren haalt Lindenhoff hier de mooiste producten vandaan.
Bekijk de leverancier

Bôtan Distillery

De oprichters van Bôtan Distillery keerden terug naar de natuur. Samen met culinaire kruidendokter Wim Maes bestudeerden ze kruiden, bloemen, specerijen van over de hele wereld. Hun missie: non-alcoholische distillaten maken van pure ingrediënten uit de natuur.
Bekijk de leverancier

Boerderij De Zeekraal

Maak kennis met boerderij De Zeekraal. Sinds 2004 maakt de familie Bakker onder andere mooie schapenkazen. Alles wordt in eigen beheer gedaan en dat is bijzonder.
Bekijk de leverancier

Opperdoezer Ronde

De nieuwe oogst van de geroemde goudgele Opperdoezer Ronde zijn de allerlekkerste aardappels van Nederland. Om met eigen ogen te zien hoe deze piepers verbouwd worden gingen we langs bij Hero Stam, teler én ambassadeur van de Opperdoezer Ronde. Deze aardappel is wat je noemt een écht Nederlands seizoensproduct en wordt zo natuurlijk mogelijk geteeld.
Bekijk de leverancier

Bijzonder Brabants

Boer Henk Kerkers van Bijzonder Brabants teelt in zijn moestuin zo’n 100 bijzondere groenten. Boer Henk: “aan onze producten is niet gerommeld. Ze worden op een verantwoorde manier geteeld, gewoon in de openlucht, in onze Brabantse vollegrond.”
Bekijk de leverancier

Elenbaas Zeegroenten

Maak kennis met Hans Elenbaas en zijn zeegroenten en -wieren. Al meer dan 20 jaar levert hij verse zilte groenten van topkwaliteit, direct van de Zeeuwse kust.
Bekijk de leverancier

Noorderbos

We zijn op bezoek bij Noorderbos in het Drentse Tiendeveen. Hier verbouwen Edo Biewinga en Maria Buitenkamp op een zo natuurlijk mogelijke wijze hun biologische blauwe bessen. Verspreid over 11 hectare grond telen ze wel 20 verschillende rassen, waarvan acht op grote schaal. Ieder ras heeft zijn eigen smaak en rijpingstijd.
Bekijk de leverancier

Fruitweelde

In het Betuwse dorpje Ingen ligt biologisch-dynamisch fruitbedrijf Fruitweelde. Hier teelt Willemien sinds 2 jaar onder andere bramen, rode bessen, verschillende soorten frambozen, en kiwibessen. De vruchtbare kleigrond in de Betuwe zorgt voor de lekkerste en sappigste vruchten.
Bekijk de leverancier