Leveranciers
Fruitweelde
In het Betuwse dorpje Ingen ligt biologisch-dynamisch fruitbedrijf Fruitweelde. Hier teelt Willemien sinds 2 jaar onder andere bramen, rode bessen, verschillende soorten frambozen, en kiwibessen. De vruchtbare kleigrond in de Betuwe zorgt voor de lekkerste en sappigste vruchten.
Bekijk de leverancier
De ring
We zijn op bezoek bij biologisch-dynamisch fruitbedrijf De Ring in het dorp Oud-Sabbinge. Op de Zeeuwse kleigrond telen Harald en Margreeth onder andere kruisbessen, rodebessen, kiwibessen en bramen. Harald: "Dit geen tuinbouwgrond, maar hebben geleerd wat het hier wel doet en wat niet."
Bekijk de leverancier
Vernooij kersen
Familie Vernooij teelt al meer dan 100 jaar kersen in de Kromme Rijnstreek. Op het bedrijf worden ook appels, peren en rode bessen geteeld, maar met maar liefst 50 verschillende kersenrassen verspreid over 17 hectare staat de kersenteelt centraal.
Bekijk de leverancier
De Vennenhof
Peter en Dianca van De Vennenhof telen Lambada aardbeien en Sonsations. De aardbeien krijgen alle tijd om ongestoord te groeien. Binnen het seizoen worden de rijpe aardbeien vrijwel dagelijks vers geoogst. De plukkers doen dit precies op het juiste moment voor de allerbeste smaak
Bekijk de leverancier
Boerderij Dikhoeve
Op boerderij Dikhoeve, gelegen in het waterrijke landschap vlak boven Amsterdam, wordt al generaties lang zuivel geproduceerd. Sinds 2003 wordt er op het erf ambachtelijke biologische schapenkaas gemaakt
Bekijk de leverancier
Tuinderij de Waog
Maak kennis met Biologische Tuinderij De Waog, de oudste biologische tuinderij van Limburg. Hier worden al 35 jaar de mooiste groenten op ecologische wijze geteeld.
Bekijk de leverancier
La Burrata
Nieuw bij Lindenhoff: verse mozzarella & burrata, op ambachtelijke wijze gemaakt met rauwe melk van Nederlandse waterbuffels!
Bekijk de leverancier
Schapenboer Martin Oosthoek
Als ambassadeur van authentieke smaak vinden wij het belangrijk om onze boeren en hun werkwijze goed te kennen. Daarom gaan we regelmatig op bezoek bij onze producenten. Zoals bij Rotterdamse schapenboer Martin Oosthoek, bij wie een deel van onze Kamper Lammeren worden grootgebracht.
Bekijk de leverancier
Brood vanmenno
In zijn broodbakkerij in IJsselstein maakt Menno rustieke stokbroden, Normandische landbrood en biologisch desembrood van ongecorrigeerd Frans meel, water, zeezout en een beetje gist of zelfgekweekt zuurdesem.
Bekijk de leverancier
Pieter van Meel
Familiebedrijf Pieter van Meel Wild & Gevogelte selecteert al jaren het mooiste wild voor Lindenhoff. Écht wild, afkomstig uit de vrije natuur en zo veel mogelijk uit Nederland.
Bekijk de leverancier